Home
De MagazineBox  >  Non-corporate box

Non-corporate box

Ariadne at home
ariadne at Home is een woontijdschrift dat zich richt op vrouwen dievan sfeer houden. Ze vinden het leuk dingen uit te proberen, nieuweaccenten te leggen, maar volgen vooral hun eigen gevoel. In ariadne atHome vind je echte vrouwen die vertellen hoe ze wonen, wat zebelangrijk vinden in hun huis en waar ze van genieten. ariadne at Homebiedt een inspirerende mix van wonen, persoonlijke verhalen en heelveel ideeen.
Beau Monde
Beau Monde is een magazine over de glamour van nationale eninternationale beroemdheden. Zij vormen het uitgangspunt voor de interviews en reportages in het blad.
Computer Easy
Je hebt wel een computer in huis, maar in de praktijk gebruik je hem alleen voor Word of het versturen van een e-mail? Door de praktische en stapsgewijze benadering van Computer Easy zijn nu ook andere functies op je computer voor jou toegankelijk! Met Computer Easy leer je veilig downloaden, spullen kopen en verkopen op Marktplaats en de rode ogen op je vakantiefoto's verwijderen. Computer Easy brengt je elke maand nieuwe mogelijkheden voor praktisch computergebruik!
Cosmopolitan
Cosmopolitan is een maandblad met een internationaal bewezen sterke formule in 52 landen. Cosmopolitan gaat over essentiele dingen in het leven van de Cosmo-lezeres: relaties, psyche, gezondheid, seks, werk en reizen.
Delicious
Delicious: is de lekkerste glossy van Nederland. Hét foodmagazine dat elke maand boordevol staat met overheerlijke recepten, smakelijke interviews en fijne shoppingpagina’s.
Donald Duck extra
Een speciale uitgave van de welbekende Donald Duck: Donald Duck Extra. Dit blad staat boordevol extra lange, extra spannende en extra grappige stripverhalen. Van Willie Wortel en Guus Geluk tot oom Dagobert en de Zware Jongens: alle bewoners uit Duckstad komen nog eens extra langs inDonald Duck Extra. Uiteraard zijn oom Donald en zijn neefjes ook altijd van de partij.
Elle
ELLE is het grootste modeblad ter wereld, waarbij mode ook staat voor beauty, uitgaan, hotspots en hot people.De redacteuren zijn er 24/7 mee bezig en staan model voor de doelgroep: hoogopgeleide vrouwen (en vooruit, 1 man) die in de stad wonen en werken, veel reizen, uitgaan en gek zijn op mode. ELLE weerspiegelt de tijdgeest en de belevingswereld van haar lezeres en is always in the know. ELLE is INSPIRATIE, ASPIRATIE, NOOIT ALLEDAAGS OF GEWOONTJES.
Elle Eten
ELLE Eten is een culinaire lifestyle glossy vol smakelijke receptuur. Maar ELLE Eten is méér. In ELLE Eten draaithet ook om uit eten gaan, reizen, trends en achtergronden over deculinaire wereld. Een in alle opzichten modebewust culi-magazine voorde enthousiaste thuiskok die inspiratie wil voor doordeweekse dagen envoor een uitgebreid diner in het weekend. ELLE Eten geeftsfeeradviezen, tips voor de tafelaankleding en bij elk receptwijnsuggesties, inclusief verkoopadressen.
Elle Wonen
ELLE Decoration schrijft niet voor, maar inspireert en breng de lezer op nieuwe ideeën. Onze kracht ligt in de mix van stijlen. Daardoor is ELLE Decoration verrassend, met in elk nummer veel variatie, zowel in interieurs als shoppings. Van startersappartement tot luxe loft, van do it yourself tot onder architectuur verbouwd, van vintage tot nieuw, van strak en sober tot overdadig en kleurrijk, van Dutch design tot een oosterse touch, van jong talent tot gesettelde namen en merken.
Fiets
Fiets is de grootste informatieverschaffer voor racefietsers en mountainbikers in de Benelux. Fiets gaat vooral over de fietsbeléving en inspireert de lezer om zelf op de fiets te springen.
Flow
Flow is een tijdschrift voor vrouwen die graag wat meer tijd voor zichzelf willen, die op zoek zijn naar authenticiteit en rust, die het leven net wat anders aan willen pakken en nuchtere en praktische oplossingen zoeken voor dat overvolle (maar leuke!) bestaan.
Formule1
Als je houdt van snelheid en spektakel kun je niet om de Formule1 heen, de koningsklasse van de autosport. En dan lees je uiteraard FORMULE1, het best geïnformeerde magazine in Nederland. Met schitterende fotografie vanaf alle Grand Prix-circuits in de wereld, boeiende interviews, uitgebreide achtergronden en de fraaiste historische verhalen. Met FORMULE1 sta je zelf op de startgrid! Natuurlijk worden de Nederlandse en Belgische coureurs en aanstormende talenten, zoals Max Verstappen en Stoffel Vandoorne, op de voet gevolgd.
GezondNU
gezondNU is al meer dan 50 jaar het grootste onafhankelijke magazine over voeding, bewegen, verzorging, psyche en gezondheid. gezondNU werkt samen met een grote groep artsen en wetenschappers, brengt de nieuwste medische ontwikkelingen in kaart en maakt duidelijk wat deze voor de lezer betekenen. Via inspirerende reportages, boeiende persoonlijke verhalen en heel veel praktische tips en adviezen, helpt gezondNU haar lezers gezond te blijven. gezondNU volgt niet maar leidt en duidt, is eerlijk en concreet. Regelmatig zijn artikelen in gezondNU voor andere media basis van berichtgeving. Lezers plaatsen hun blad op een voetstuk.
Hart voor Dieren
Hart voor Dieren is de allerleukste dierenvriend!
Elke maand boordevol informatie over voeding, gezondheid en verzorging vanuw huisdieren, met de leukste nieuwtjes op dierengebied. Ook is eraandacht voor exotische dieren en boerderijdieren.
Home and Garden
Home and Garden heeft zich ontwikkeld als lifestyle blad voor binnen en buiten. Home and Garden is het complete blad voor tuintrends en ideeen en bestaat uit : Inrichting & shopping, Tuintrends, Tips voor sfeer in de tuin, Alle stijlen, Mooi en verzorgd, Tuinontwerpen, Buitenkijkers, Decoratieideeen.
Kek Mama
Kek Mama is de lifestyle glossy voor moeders die het beste uit hetleven willen halen. In inspirerende interviews en sfeervolle reportages staat háár veelzijdige wereld centraal.
Kijk
Al 40 jaar lang is KijK hét wetenschap- en techniekblad van Nederland. Bekend om zijn betrouwbare informatie, gedegen achtergronden, spannende reportages en intrigerende beelden. Door de prikkelende mix van boeiende verhalen, scanbare rubrieken, prachtige foto's en heldere illustraties is KijK het ideale maandblad voor iedereen die meer wil weten over wetenschap en techniek.
Knip Mode
Knip Mode is creatief, praktisch en garandeert kwaliteit. Knip Mode brengt maandelijks een mode collectie voor verschillende type vrouwen,vertaald in patronen en werkbeschrijvingen. Een collectie bedoeld voor vrouwen die trots op zichzelf zijn (en op wat ze hebben gemaakt). KnipMode heeft de expertise op het gebied van zelfmaakmode. Wij bieden inspiratie, praktische informatie, stylingtips en service.
Know How
Know How prikkelt je brein en houd je kennis up-to-date. Een maandblad vol fascinerende feiten en intrigerende illustraties. Geen droge teksten, maar korte, compact artikelen die je op een heldere manier vertellen (en vooral laten zien) hoe de wereld om je heen in elkaar zit. Hoe ontstaat eb en vloed? Kunnen auto’s op water rijden? Know How beantwoordt iedere maand honderden vragen. Luchtige ‘brainsnacks’ voor ieder moment en voor iedereen. Of je 15 of 55 bent, Know How blijft je boeien. Know How, het leukste familieblad van Nederland.
Linda
LINDA. biedt vrouwen met LINDAmagazine.nl, LINDA Facebook, LINDA. twitter ende LINDA. iPhone app. interactieve platforms waar de krachtige en altijd herkenbaremerkwaarden van LINDA. dagelijks verwerkt worden in  actuele en onderscheidendecontent met een knipoog. De merkwaarden van LINDA. zijn: beauty & brains, slim & sexy, open & optimistisch, lef & liefde en direct & gedurfd.
Marie Claire
Marie Claire is een internationale, high end fashion titel. Het merk richt zich voornamelijk op de vrouw die houdt van reizen, mode & beauty.
Marie Claire is...Fashion with a Heart.
National Geographic
Het National Geographic Magazine behandeld zeer uiteenlopende onderwerpen met prachtige foto's Lees meer over fascinerende verschijnselen, wetenschappelijke onderzoeken en spannende expedities.
Nouveau
Nouveau straalt luxe uit, is modieus,origineel in aanpak van onderwerpen, warm, positief, glamourous eninteressant. Nouveau staat voor een rijker leven in het teken van warmte, weelde en wegdromen.
Ouders van Nu
Onze lezeres zoekt (en vindt!) goede informatie…. “Ouders van Nu is al 41 jaar het meest informatieve babyblad van Nederland. We hebben deskundigheid dan ook hoog in het vaandel staan. Zo werken we nauw samen met een keur aan vooraanstaande specialisten. Of het nu gaat om zwanger zijn, bevallen of opvoeden: de lezeres kan er op vertrouwen dat we goede informatie geven. Dat is voor een vrouw in die levensfase enorm belangrijk. Het krijgen van een kind verandert haar leven voor altijd en ze kan wel eens onzeker worden van al die nieuwe dingen die er op haar af komen.

Playboy
Playboy - en het bijbehorende Rabbit Head logo - is een wereldberoemd merk. Playboy staat synoniem voor mooie vrouwen, goede smaak, mooie gadgets, internationale klasse en natuurlijk: genieten van het leven. Playboy biedt een spannende mix van alles wat mannen boeit.
Quest
Quest geeft antwoord op bijzondere en alledaagse vragen overgeschiedenis, sport, wetenschap, techniek, multimedia, natuur,psychologie en vele andere onderwerpen.
Roots
 Voorheen bekend onder de naam Grasduinen. Wandelroutes, natuurreportages en natuurfotografie: dat is Roots, het maandblad voor natuurliefhebbers.
Sante
Santé combineert gezondheid en beauty en besteedt daarnaast veel aandacht aan psychologie. Omdat we in een wereld leven die veel van ons vergt en ons vaak onzeker maakt. Dat kun je compenseren met mooie spullen en flitsende kleren,maar je kunt het ook benoemen en inspelen op het echte probleem. Santé gaat daarin altijd net iets dieper. We geven vrouwen de mogelijkheid het leven in eigen hand te nemen, hun hart te volgen en obstakels hanteerbaar te maken.
Seasons
Seasons is een seizoensblad over genieten van het buitenleven, de sfeer ervan, de landelijkheid en alle (authentieke) lifestyle onderwerpen die daarbij horen. Van culinair tot reizen, van mode tot ambacht, van natuur en tuinen tot woonreportages, van bloemdecoraties tot shopping.
Voetbal 90 Minutes
90 Minutes is een tweemaandelijks voetbaltijdschrift. Elke editie van 90 Minutes staat in het teken van één voetbalthema: variërend van het WK of EK tot de Eredivisie, een internationale voetbalstad, een historische derby, een buitenlandse competitie of een beroemd elftal.
VT Wonen

vtwonen is het grootste en meest veelzijdige woonbladvan Nederland. vtwonen gunt iedereeneen lekker huis. vtwonen biedt inspiratie en informatie en onderscheidtzich door de grote variatie in onderwerpen en stijlen. vtwonen issmaakmaker en stijlmeester, altijd one step ahead, heeft passie enondernemersgeest, biedt basic met een twist en staat midden in demarkt.

vtwonen is prikkelend. Zo brengt vtwonen de lezer opnieuwe ideeën, nodigt uit tot veranderen en creëren. En biedt daarbijde helpende hand. vtwonen is the perfect matchmaker, bespaart tijd enmaakt het leven makkelijker. Met een mix van woonstijlen - basic, design, romance, bohemian, nature, classic en industrial - is vtwonen een bron van ideeën voor iedereen.

Zeilen
Zeilen is hét zeilmedium van Nederland. Met informatie over unieke vaargebieden, internationale wedstrijden en de nieuwste modellen. Met scheepsonderdelen, kleding en accessoires.
Zin
Zin staat voor ontplooien, ondernemen en ontdekken. Zin informeert eninspireert over alles wat mannen en vrouwen met levenswijsheid bezighoudt. Beauty, food,financiën, gezondheid, relaties, reizen en vrije tijd. En lifestylenatuurlijk: wonen, tuinen, culinair, auto's. Zin dat krijg je ervan.Absoluut.
Zo Zit Dat
Waar komt snot vandaan? Waarom geeft de maan licht? Hoe slim is een robot? Met Zo Zit Dat ontdek je zelf hoe het zit! Zo Zit Dat is hét weetjesblad voor nieuwsgierige jongens en meiden vanaf 9 jaar. Elke maand geeft het antwoord op de leukste vragen over natuur, avontuur, techniek & wetenschap, sport, computers & games. Direct en eerlijk, zeker niet saai of betuttelend.

stel zelf uw box samen


Selecteer hierboven 4 magazines die u graag elke maand zou willen ontvangen.
volgende stap »